Privacy And Personal Data Protection Policy

The PDPA took effect to regulate the processing of personal data in commercial transactions. We, MahWengKwai & Associates (“MWKA”) recognize the importance of privacy and the sensitivity of personal data and information about yourself (“Personal Data”) and are committed to the protection of your Personal Data in line with the PDPA.

MWKA is sharing this Privacy and Personal Data Protection Policy to highlight your rights under the PDPA and we suggest that you read it thoroughly.

1. Collection of Personal Data

This Privacy and Personal Data Protection Policy is issued to all our existing, immediate and prospective clients, contacts and employees pursuant to the Personal Data Protection Act 2010 (“PDPA”) which came into effect on 15th November 2013.

We treat and view your Personal Data seriously.

In the course of your dealings with MWKA, we may request that you provide Personal Data to enable us to enter into commercial transactions with you or deliver the necessary services and / or notices in connection with rendering our legal services. These are relevant in connection with our business process and execution, services, client relationship, management and business development activities.

2. Nature of Personal Data

Personal Data means information that identifies you and shall include but not be limited to the following information:

(a)    name, job title and company name;

(b)   age, gender, date of birth, identity card number, passport number, photograph;

(c)    race, ethnic origin, nationality, physical and mental health;

(d)   contact information including address, email address and phone number;

(e)   marital status, details of children, occupation, work history, performance reviews, income, employer, references and any other details of past employers;

(f)     type of loans applied for in relation to purchase of property;

(g)    financial and credit card details, bank name and other pertinent banking information, tax file identification number, EPF number, SOCSO number, criminal history; and

(h)   such other relevant information and data to enable us to provide you with our services.

We recognise that you may provide us with your Personal Data by completing our forms or by communicating with us in person or by phone, e-mail, fax, short message service, instant messages, written form or otherwise.

3. Purpose of Collection of Personal Data

Your Personal Data may be collected, stored and/or used (whether directly or indirectly) and in whatever form including audio visual recordings and photographs, amongst others, for the following purposes:

(a)      implementation, performance and completion of any commercial transactions, dealings or in connection with legal services, advice and obligations that MWKA may render to you or third parties;

(b)     preparation and execution of all necessary documents, agreements and/or contracts for our  project and/or services with you including any obligations arising from any contracts and/or agreements entered into between you and us and to provide you with the information and services that you request from us;

(c)     maintenance and upkeep of internal client records, administration, management, business development, advertising, continuous professional development, education, research, internal operations, troubleshooting, data analysis, testing, statistical and survey purposes, professional network, employment and social activities;

(d)     meeting any legal or regulatory requirement relating to our services and to make disclosure  under the requirements of any applicable law, regulation, directive, guideline, by-law, code, circular, government authorities and/or court of competent jurisdiction;

(e)     your name and picture may be displayed on MWKA’s website, publications, newsletters, documents, alerts, notifications, and any other material of similar nature;

(f)       to operate our website and information technology software (including the collection of  internet protocol address and cookies) including all internet related activities;

(g)      to provide time billing and maintain time and billing databases, to include you in any direct marketing activities;

(h)      credit assessments, financial and background investigations as and when deemed necessary;

(i)        keys handover, vacant possession, property/estate management, customer care and/or defect rectification works and post vacant possession services;

(j)       any subsequent commercial transactions in relation to any projects and/or services;

(k)      enable us to send you information by email, regular postal mail, telecommunication means (including but not limited to telephone calls, text messages, social chat applications) about services offered by selected third parties that we think may interest you but in doing so we maintain control over your Personal Data and we will not disclose your Personal Data to such third parties without your prior consent;

(l)        for employment purposes, if you apply to MWKA for a job, we need to consider your Personal Data and as part of our review process, we normally retain information from candidates after a decision has been made. If we offer you a job, which you accept, the information will be retained in accordance with our privacy procedures for employee records; and

(m)   for any other purpose that is incidental or ancillary or in furtherance to the above purposes.

The above mentioned purposes shall hereinafter collectively be referred to as “Purposes”. Your Personal Data shall not be further processed in any manner incompatible with the Purposes.

4. Source of Personal Data

We collect information only by lawful and fair means, and not in an unreasonably intrusive way.

Wherever possible we collect your Personal Data directly from you, both at the start of a retainer and in the course of our representation.

Sometimes we may obtain information about you from other sources. The Personal Data which may be collected, processed and used by MWKA are sourced from sources such as:

(a)    official registration forms (either electronic or printed) for seminars or in-house talks, newsletter subscription or any other promotional events;

(b)   official request for information forms that are provided to you by MWKA’s employees;

(c)    any queries, emails or any correspondences that we have received from you requesting for information or making enquiries;

(d)   any ‘contact us’ forms that you have submitted through our website;

(e)   from a government agency or registry, any referrals that we may have obtained from existing clients whom we have verifiable personal contact details;

(f)   your real estate agent in a property transaction, letters of offer from financial institutions for pre-approved loans;

(g)    business cards that were dropped or given to our partners, associates or employees;

References to the term ‘you’ and ‘your’ shall include your representatives and agents.

5. Rights of Access and Correction

Since we use your Personal Data to provide legal services, it is important that the information be accurate and up-to-date. If during the course of the retainer, any of your information changes, please inform us so that we can make any necessary changes.

You have the right to request access to your Personal Data and if required, correction of your Personal Data in our records. You may at any time:

(a)    request access to your Personal Data in our records to check and verify your Personal Data;

(b)   request that we correct and update any of your Personal Data in our records if it is inaccurate, incomplete, misleading or becomes out-of-date;

(c)    request to limit or cease the processing of your Personal Data all together;

(d)   raise any concerns, enquiries or complaints in respect of the processing of your Personal Data;

(e)   request for explanation on the policies and procedures in respect of your Personal Data provided to us;

(f)   communicate to us your objection to the use of your Personal Data for marketing purposes;

(g)   request that your Personal Data shall only be kept for the fulfilment of the purpose of the collection of the Personal Data;

(h)   withdraw your consent given previously to the processing of your Personal Data.

For any enquiries to (i) access Personal Data, (ii) correct, update and/or delete Personal Data, (iii) limit and/or cease the processing of Personal Data or (iv) request for information regarding policies and procedures on the handling of your Personal Data, kindly contact:

Contact Person: Sunitha Balasundaram

Designation: Associate

MahWengKwai & Associates
Advocates and Solicitors
Level 10-1, Tower B, Menara Prima,
Jalan PJU 1/39, Dataran Prima,
47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
T  +603 7887 2702     F  +603 7887 2703
www.mahwengkwai.com     E  lawyers@mahwengkwai.com

If we do not receive any notification in writing, we will assume that we are authorized to continue processing your Personal Data for the Purposes.

6. Disclosure of Personal Data

Personal Data provided to MWKA will generally be kept confidential but you hereby consent and authorise MWKA to provide or disclose your Personal Data to the following categories of parties:

(a)    any persons, government agencies, statutory authorities and / or industry regulators where we are compelled to disclose Personal Data pursuant to any law or regulation;

(b)   our affiliates, partners, third parties, service providers, representatives and agents, who may be located within or outside Malaysia, to implement the Purposes set out in the Privacy and Personal Data Protection Policy and to provide related and / or supporting services in connection with our legal practice;

(c)    our and/or our client’s auditors, consultants, accountants or any relevant financial institutions or professional advisers;

(d)   our and/or our client’s suppliers, contractors, sub-contractors or third party service providers as may be deemed to be necessary or appropriate;

(e)   third party property management and real estate agency companies / entitled in respect of property which is the subject matter of our engagement;

(f)   counterparties or counterparties’ advisers, agents and representatives in any legal and/or commercial transaction, financial institutions for loan documentation processing, relevant state authority and the Inland Revenue Board.

7. Choices to Limit Processing of Personal Data

Processing, in relation to Personal Data means collecting, recording, holding, storing, disposing, altering, retrieving, transmitting or disseminating data.

You have the right to limit in part or wholly the processing of your Personal Data and to withdraw consent at any time. When consent is withdrawn and communicated to us in writing, MWKA will stop processing your Personal Data.

8. Consequences of Refusal / Failure to Provide Personal Data

When Personal Data provided is wholly voluntary in nature, you are not under any obligation or under any duress to do so. However, in some circumstances, when it is obligatory to provide us your Personal Data, the failure to do so may result in the following consequences in which MWKA shall not be held liable:

(a)    inability to maintain your clientele with us;

(b)   inability of parties to finalise any contract and / or agreement;

(c)    inability to keep you apprised of any information requested or business development activities;

(d)   inability to complete commercial transactions.

9. Safeguards and Protection

MWKA shall keep and process your Personal Data in a secure manner and prevent any unauthorized and/or unlawful processing, any accidental loss, destruction or damage to your Personal Data. We endeavour to implement the appropriate administrative and security safeguards and procedures in accordance with the PDPA to protect and safeguard the integrity of your Personal Data. Compliance with these provisions will be required of all third parties who may access your Personal Data (as set out in paragraph 6).

10. Language

In accordance to Section 7(3) PDPA, this Privacy and Personal Data Protection Policy is issued in both Bahasa Malaysia and English.

 

 

Polisi Perlindungan Data Peribadi dan Privasi

Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 (“APDP”)  telah diluluskan oleh Kerajaan Malaysia untuk mengawal pemprosesan maklumat peribadi dalam transaksi komersial. Kami, MahWengKwai & Associates (“MWKA”) mengiktiraf kepentingan privasi dan data peribadi serta informasi setiap individu (“Data Peribadi”) dan kami komited dalam perlindungan Data Peribadi selaras dengan yang dinyatakan dalam APDP.

Polisi Perlindungan Data Peribadi dan Privasi dari MWKA dinyatakan dengan jelas untuk menerangkan hak anda dalam APDP dan kami mencadangkan bahawa anda membaca polisi ini dengan teliti. 

1. Kompilasi Data Peribadi

Polisi Perlindungan Data Peribadi dan Privasi ini diisukan kepada semua pelanggan kami, termasuk pelanggan semasa, pelanggan sedia ada, dan bakal pelanggan, kenalan serta pekerja menurut APDP yang telah berkuat kuasa pada 15 November 2013.

Kami  sentiasa memberikan keutamaan tinggi terhadap perkara-perkara berkaitan perlindungan data peribadi anda.

Sepanjang transaksi dan urusan anda dengan MWKA, kami akan meminta dan memperolehi Data Peribadi daripada anda untuk membolehkan kami memasuki transaksi komersial dengan anda atau memberi perkhidmatan yang diperlukan dan/ atau  memberi notis berkaitan dengan perkhidmatan perundangan kami. Ini adalah relevan berkenaan proses perniagaan kami serta pelaksanaan, servis- servis, hubungan pelanggan, pengurusan dan aktiviti pembangunan perniagaan kami.

2. Pengumpulan Data Peribadi

Data Peribadi bermaksud informasi yang boleh mengenal pasti anda dan merangkumi tetapi tidak terhad kepada maklumat-maklumat peribadi seperti berikut :

(a)    nama, jawatan dan nama syarikat;

(b)   umur, jantina, tarikh lahir, nombor kad pengenalan, nombor pasport, gambar;

(c)    bangsa, asal-usul etnik, kewarganegaraan, kesihatan fizikal dan mental;

(d)   maklumat kenalan termasuk alamat, alamat email dan nombor telefon;

(e)   status perkahwinan, butir-butir kanak-kanak, pekerjaan, sejarah pekerjaan, penilaian prestasi, pendapatan, majikan, rujukan serta butir-butir lain mengenai majikan lalu;

(f)    jenis pinjaman yang dimohon berhubungan dengan pembelian harta;

(g)   butir-butir kewangan dan kredit, nama bank dan lain-lain maklumat perbankan, nombor pengenalan fail cukai, nombor KWSP, nombor PERKESO, sejarah jenayah; dan

(h)   maklumat lain yang berkaitan dan data yang membolehkan kami memberi perkhidmatan kepada anda.

MWKA mengiktiraf bahawa anda boleh membekal kami dengan Data Peribadi anda melalui pengisian borang kami atau melalui komunikasi dengan pihak kami secara peribadi atau melalui telefon, e-mel, faks, khidmat pesanan ringkas (SMS), mesej segera, secara bertulis dan selainnya.

3. Tujuan Mengumpul Koleksi Data Peribadi

Data Peribadi anda mungkin dikumpul, disimpan dan/atau digunakan (sama ada secara langsung atau tidak langsung) dan dalam sebarang bentuk termasuk rakaman audio visual dan gambar-gambar, antara lain, bagi tujuan yang berikut:

(a)      pelaksanaan, prestasi dan penyiapan sebarang transaksi komersial, urusan ataupun yang berkaitan dengan perkhidmatan guaman, nasihat dan obligasi yang MWKA akan menawar kepada anda atau pihak ketiga;

(b)     penyediaan dan pelaksanaan semua dokumen yang diperlukan, perjanjian dan/atau kontrak untuk projek kami dan/ atau perkhidmatan dengan anda termasuk sebarang obligasi yang timbul dari sebarang kontrak dan/atau perjanjian yang dimeterai antara pihak tuan dengan kami serta untuk penyediaan sebarang maklumat dan perkhidmatan yang diminta dari kami;

(c)     penyelenggaraan dan untuk mengemaskini rekod dalaman klien, pentadbiran, pengurusan, pembangunan perniagaan, pengiklanan, pembangunan profesionalisme berterusan, pendidikan, penyelidikan, operasi dalaman, penyelesaian masalah, analisis data, pengujian, tujuan statistic dan kajian, rangkaian professional, pekerjaan dan aktiviti-aktiviti sosial;

(d)     memenuhi sebarang keperluan perundangan atau pengawalseliaan yang berkaitan dengan perkhidmatan kami dan untuk membuat pendedahan di bawah kehendak undang-undang berkenaan, peraturan, arahan, garis panduan, undang-undang kecil, kod, pekeliling, pihak berkuasa kerajaan dan/atau makhamah yang mempunyai bidang kuasa;

(e)     nama dan gambar anda mungkin akan dipaparkan pada laman web MWKA, penerbitan, surat berita, dokumen- dokumen, amaran, notifikasi, dan bahan-bahan lain yang serupa dengannya;

(f)       untuk mengoperasi laman web kami dan perisian teknologi maklumat (termasuk koleksi alamat protokol internet dan cookies) termasuk semua aktiviti berkaitan dengan internet;

(g)      untuk membekalkan bil masa dan mengekalkan masa dan bil pangkalan data, untuk menyertakan anda dalam sebarang aktiviti pemasaran langsung;

(h)      penilaian kredit, penyiasatan kewangan dan latar belakang semasa dan apabila dianggap seharusnya;

(i)        penyerahan kunci, pemilikan kosong, pengurusan harta/estet, perkhidmatan pelanggan dan/atau pembetulan kecacatan dan perkhidmatan pemilikan jawatan kosong;

(j)       sebarang transaksi komersial berikutnya yang berhubung dengan mana-mana projek dan/atau perkhidmatan;

(k)      membolehkan kami untuk menghantar maklumat kepada anda melalui e-mel, mel pos biasa, cara telekomunikasi (termasuk tetapi tidak terhad kepada panggilan telefon, mesej teks, aplikasi sembang social) mengenai perkhidmatan yang ditawarkan kepada pihak ketiga yang berkenaan yang pada pendapat kami mungkin menarik minat anda namun dengan berbuat sedemikian kami mengekalkan kawalan atas Data Peribadi anda dan kami tidak akan mendedahkan Data Peribadi anda kepada pihak ketiga tersebut tanpa persetujuan anda;

(l)       untuk tujuan pekerjaan, jika anda memohon di MWKA untuk pekerjaan, kami perlu mengambil kira Data Peribadi anda dan sebagai sebahagian daripada proses kajian kami, kami biasanya menyimpan maklumat dari calon selepas keputusan telah dibuat. Jika kami menawar pekerjaan kepada anda, dan tawaran itu diterima oleh anda, maklumat akan dikekalkan mengikut prosedur privasi kami untuk rekod pekerja; dan

(m)  untuk tujuan lain yang bersampingan atau berkaitan atau berlanjutan dengan tujuan yang dinyatakan di atas.

Tujuan yang dinyatakan di atas akan selepas ini dirujuk secara kolektif sebagai “Tujuan”. Data Peribadi anda tidak akan diproses selebihnya dengan apa-apa cara yang tidak serasi dengan Tujuan tersebut.

4. Sumber Data Peribadi

Kami mengumpul maklumat hanya melalui cara yang sah dan adil, dan bukan melalui cara yang tidak munasabah dan menggangu hak peribadi anda.

Dimana mungkin kami akan mengumpul Data Peribadi secara langsung daripada anda, termasuk pada permulaan retainer dan sepanjang perwakilan dari pihak kami.

Kadang-kadang kami mungkin mendapatkan maklumat mengenai anda daripada sumber lain, Data Peribadi yang dikumpul, diproses dan digunakan oleh MWKA adalah daripada sumber seperti berikut:

(a)    borang pendaftaran rasmi (sama ada elektronik ataupun dicetak) untuk seminar atau perundingan, langganan surat berita atau sebarang acara promosi;

(b)   permintaan rasmi untuk borang maklumat yang disediakan oleh pekerja MWKA;

(c)    sebarang pertanyaan, e-mel atau surat menyurat yang diterima dari anda untuk memohon maklumat atau membuat pertanyaan;

(d)   sebarang borang ‘hubungi kami’ yang anda telah mengemukakan melalui laman web kami;

(e)  dari agensi kerajaan ataupun pendaftaran, sebarang rujukan yang kami mungkin memperolehi daripada pelanggan sedia ada dengan butiran sah peribadi yang dipunyai oleh kami;

(f)   hartanah anda dalam transaksi harta, surat tawaran dari institusi kewangan untuk pinjaman pra-lulus;

(g)    kad perniagaan yang diberi kepada rakan kongsi kami, peguam kami atau pekerja kami;

Rujukan kepada terma “anda” hendaklah termasuk wakil dan ejen anda.

5. Hak untuk Akses dan Pembetulan

Kerana kami menggunakan Data Peribadi untuk memberi perkhidmatan guaman, ia adalah penting bahawa maklumat itu tepat dan terkini. Jika sepanjang masa perjanjian retainer, terdapat perubahan dalam maklumat anda, sila maklumkan kepada kami supaya kami dapat membuat perubahan yang perlu.

Anda mempunyai hak untuk meminta akses kepada Data Peribadi anda dan jika perlu, pembetulan dalam Data Peribadi anda dalam rekod kami. Anda boleh pada bila-bila:

(a)    meminta akses kepada Data Peribadi anda dalam rekod kami untuk menyemak dan mengesahkan Data Peribadi anda;

(b)   meminta bahawa kami membetulkan dan memastikan Data Peribadi anda dalam rekod kami adalah yang terkini, jika dijumpa sebarang kesilapan, atau jika maklumat tidak tepat, tidak lengkap atau mengelirukan, atau ketinggalan zaman;

(c)    meminta untuk mengehadkan atau menghentikan pemprosesan Data Peribadi anda sekaligus;

(d)  menimbulkan sebarang kebimbangan, pertanyaan atau aduan yang berkenaan dengan pemprosesan Data Peribadi anda;

(e)  meminta untuk penjelasan untuk polisi dan prosedur yang berkenaan dengan Data Peribadi anda yang dibekalkan kepada kami;

(f)   berkomunikasi dengan kami bantahan anda dengan penggunaan Data Peribadi anda untuk tujuan pemasaran;

(g)   meminta bahawa Data Peribadi anda harus disimpan hanya untuk memenuhi tujuan koleksi Data Peribadi;

(h)   menarik balik kebenaran anda yang diberi sebelumnya untuk pemprosesan Data Peribadi.

Untuk sebarang pertanyaan mengenai (i) mengakses Data Peribadi, (ii) pembetulan, update, dan/atau memadam Data Peribadi, (iii) mengehad dan/atau menghentikan pemprosesan Data Peribadi atau (iv) meminta maklumat mengenai polisi dan prosedur yang berkaitan dengan pengendalian Data Peribadi anda, sila hubungi:

Orang untuk Dihubungi: Sunitha Balasundaram

Jawatan: Peguam

MahWengKwai & Associates

Peguambela dan Peguamcara

Level 10-1, Tower B, Menara Prima,

Jalan PJU 1/39, Dataran Prima,

47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

T +603 7887 2702     F +603 7887 2703

www.mahwengkwai.com       E  lawyers@mahwengkwai.com

Jika kami tidak menerima sebarang notifikasi secara bertulis, kami akan menganggap bahawa kami berkuasa untuk meneruskan pemprosesan Data Peribadi anda untuk Tujuan yang dinyatakan.

6. Pendedahan Data Peribadi

Data Peribadi yang dibekalkan kepada MWKA akan secara umumnya disimpan rahsia namun bagaimanapun anda dengan ini memberi kebenaran dan kuasa kepada MWKA untuk membekalkan atau mendedahkan Data Peribadi anda kepada kategori parti berikut:

(a)    sesiapa, mana-mana agensi kerajaan, pihak berkuasa berkanun dan/atau pengawal selia industri di mana kami wajib mendedahkan Data Peribadi anda menurut undang-undang atau peraturan yang sedia ada;

(b)   ahli gabungan kami, rakan kongsi, pihak ketiga, pembekal perkhidmatan, wakil dan ejen-ejen, yang mungkin berada di dalam atau di luar Malaysia, untuk melaksanakan Tujuan yang dinyatakan di dalam Polisi Perlindungan Data Peribadi dan Privasi dan untuk membekalkan berkenaan dan/atau perkhidmatan penyokong yang berkaitan dengan amalan guaman kami;

(c)    kami dan/atau juruaudit pelanggan kami, akauntan atau sebarang institusi kewangan yang berkaitan atau penasihat profesional;

(d)   kami dan/atau pembekal pelanggan kami, kontraktor, sub-kontraktor atau pembekal perkhidmatan pihak ketiga yang dianggap wajib atau sesuai;

(e)   pengurusan hartanah pihak ketiga dan syarikat-syarikat agensi hartanah/berhak berkenaan harta yang merupakan hal perkara penglibatan kami;

(f)   rakan niaga atau penasihat rakan niaga, ejen dan wakil dalam sebarang perundangan dan/atau transaksi komersial, institusi kewangan untuk pemprosesan dokumentasi pinjaman, pihak berkuasa negeri yang berkenaan dan Lembaga Hasil Dalam Negara.

7. Pilihan untuk Mengehadkan Pemprosesan Data Peribadi

Pemprosesan, yang berkaitan dengan Data Peribadi bermaksud mengumpul, rakaman, memegang, menyimpan, melupuskan, mengubah, mendapatkan semula, menghantar, atau menyebar data.

Anda mempunyai hak untuk mengehadkan sebahagiannya atau kesuluruhannya pemprosesan Data Peribadi anda serta untuk menarik balik kebenaran pada bila- bila masa. Apabila kebenaran ditarik balik dan disampaikan kepada kami secara bertulis, MWKA akan menghentikan pemprosesan Data Peribadi anda.

8. Akibat Penolakan / Kegagalan untuk Membekalkan Data Peribadi

Apabila Data Peribadi yang dibekalkan adalah sukarela dengan kesuluruhannya, anda tidak mempunyai sebarang kewajipan atau di bawah sebarang duress untuk membuat sedemikian. Namun, dalam keadaan tertentu, apabila ia adalah wajib untuk membekalkan kami dengan Data Peribadi anda, kegagalan untuk membuat demikian mungkin mengakibatkan yang berikut dimana MWKA tidak akan bertanggungjawab:

(a)    ketidakupayaan untuk mengekalkan hubungan pelanggan dengan kami;

(b)   ketidakupayaan oleh pihak untuk memuktamadkan sebarang kontrak dan/ atau perjanjian;

(c)   ketidakupayaan untuk memaklumkan anda sebarang maklumat yang diminta atau aktiviti pembangunan perniagaan;

(d)   ketidakupayaan untuk melengkapkan transaksi komersial.

9. Perlindungan

MWKA akan menyimpan dan memproses Data Peribadi anda dengan cara yang selamat dan menghalang apa yang tidak dibenarkan dan/atau pemprosesan yang menyalahi undang-undang, sebarang kerugian akibat kemalangan, kemusnahan atau kerosakan kepada Data Peribadi anda. Kami berusaha untuk melaksanakan perlindungan pentadbiran dan keselamatan yang seharusnya serta prosedur yang mengikut APDP untuk melindungi integriti Data Peribadi anda. Pematuhan dengan peruntukan ini akan diperlukan dari semua pihak ketiga yang mungkin mengakses Data Peribadi anda (seperti yang dinyatakan di perenggan 6).

10. Bahasa

Mengikut Seksyen 7(3) APDP, Polisi Perlindungan Data Peribadi dan Privasi ini dikeluarkan dalam kedua-dua Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris.

Menu